Deltalight

Luminatoare deltalight

Arhitectura moderna foloseste luminatoare masive cu o frecventa din ce in ce mai ridicata in constructia cladirilor industriale si publice.

Acest lucru nu reprezinta ceva surprinzator din moment ce cresterea iluminarii naturale in cladiri reprezinta de foarte mult timp un tel arhitectural.

Studiile au dovedit ca oamenii sunt mult mai eficienti atunci cand au parte de lumina naturala: sunt mai sanatosi, mai fericiti si mai productivi.

Iluminarea necesara pe timpul zilei de la locul de munca depinde in fiecare caz de modalitatea in care este folosita zona, de atmosfera dorita, de relatia la nivel vizual dintre interior si exterior si de diferitele dorinte ale clientului si ale arhitectului.

Pe langa toate aceste lucruri mai putem adauga si reglementarile si directivele de la locul de munca ce privesc aerul, lumina, protectia impotriva zgomotului si siguranta in caz de incendiu care adesea au impact unele asupra celorlalte.

luminatoare deltalight tehnic

Intrebarile legate de o buna izolatie termala si protectie impotriva soarelui conduc la probleme complicate. Pana la urma, integrarea armonioasa in arhitectura cladirii nu ar trebui sa aiba de suferit.

Prin urmare, noi ne adresam tuturor acestor probleme in mod simultan astfel incat sa putem oferi clientului nostru “ o singura oprire la magazin – de la planificare pana la ultima decizie”.