Firefighter

Trape de fum firefighter

Siguranta are de acum un nume: Firefighter

In momentul in care arhitectii, inginerii consulatanti, constructorii si clientii delimiteaza cele mai inalte standarde, sistemele asemanatoare trebuie sa suporte o comparatie cu gama de performanta a sistemului de trape de fum Firefighter.

Acest sistem intruneste cele mai inalte cerinte in ceea ce priveste stabilitatea, izolatia termala si sonora, rezistenta la vant si la caderile de zapada, etansarea, etc.

trape de fum firefighter

Sistemul de trape de fum Firefighter in combinatie cu sistemul de iluminare Eurolight ofera o iluminare optima naturala pe timp de zi, imbunatateste conditiile de munca prin intermediul ventilatiei naturale si asigura si siguranta in caz de incendiu cu ajutorul ventilatiei automate a fumului si a degajarilor de caldura la timp.

Sistemul Firefighter este intotdeauna de incredere, chiar si atunci cand este folosit zilnic datorita pieselor turnate cu precizie folosite in toate detaliile constructiei cat si in partile mobile.

O rama de metal cu invelis dublu ofera o instalare usoara rapida si eficienta din punct de vedere al costurilor.

Niciuna dintre balamalele pentru pivoti nu necesita intretinere.

trape de fum firefighter tehnic

Toate componentele ramei sunt din aluminiu extrudat din aliajul AIMgSi5 .

Acest lucru ofera sistemului de trape de fum stabilitate, rigiditate la torsiune si rezistenta la coroziune. Separatia termala conform DIN 4018 este realizata prin folosirea barelor extrudate din poliamida pentru a se evita probleme de condensare.