Megaphönix

Trape de ventilatie megaphonix

Sistemul de trape de ventilatie Megaphonix difera foarte mult de alte sisteme datorita dimensiunilor multiple si diferitelor posibilitari de instalare. Principiul sau mutifunctional garanteaza numeroase solutii posibile intr-un singur sistem.

Acest sistem multifunctional inteligent poate rezolva aproape orice fel de problema de ventilatie adaptandu-se nevoilor si situatiilor individuale.

Un mediu de lucru confortabil nu mai este de acum o coincidenta si va ofera astfel calitate vietii.

Cresterea temperaturii in cladire si diferenta de presiune ce rezulta din aceasta crestere reprezinta principiile de baza pentru functionarea sistemului de trape de ventilatie Megaphoenix. Aerul cald ce se ridica genereaza o circulatie permanenta a aerului in cladire. Aerul, fumul si gazele sunt in continuu inlocuite cu aer proaspat. In conditii meteorologice favorabile trapele de sus pot fi deschise oferind cea mai larga deschidere posibila pentru evacuare.

megaphonix-tehnic

Astfel, nu vor aparea alte costuri suplimentare la energie pentru ventilatoarele mecanice sau alte sisteme de extragere – iar ventilatia naturala nu produce zgomot! Paravanele de vant maresc performanta ventilatorului prin producerea efectului de aspiratie deasupra deschiderii.

Nu exista limite in ceea ce priveste nenumaratele posibilitati de control ale sistemului de ventilatie Megaphonix, un exemplu in acest sens este reprezentat de fapul ca puteti ventila rar si pe timpul iernii.

tehnic megaphonix

Prin folosirea unui control la un anumit interval puteti deschide sau inchide clapetele interioare la anumite intervale de timp. Pe timpul verii aceasta pozitie poate fi folosita pentru a profita de pe urma scaderi de temperatura de pe timpul noptii.