Phönix

trape de fum phonix

Sistemele de ventilatie pentru fumul natural si pentru evacuarea caldurii reprezinta o parte esentiala a sistemelor de siguranta la incendiu. Sarcina lor este aceea de a oferi o zona fara fum la nivelul solului, astfel salvand viata oamenilor in caz de incendiu.

In acelasi timp, prin extragerea fumului odata cu inceperea incendiului, bunurile sunt protejate si pompierii beneficiaza de un acces usor la incendiu.

Datorita schimbarilor in climat si a cantitatilor in crestere a ploilor, sistemele de ventilatie pentru fumul natural normal si evacuarea caldurii, in special pe acoperisurile plate, au ajuns la limita capacitatii lor.

Din aceasta cauza noi ne-am asumat sarcina de a crea un sistem de trape de fum ce ofera o protectie optima chiar si in perioade extreme cu conditii meteorologice nefavorabile. Astfel, ventilatia, protectia impotriva focului si extragerea fumului si a caldurii se imbina intr-o maniera foarte eficienta.

Trape de fum pheonix tehnic

Sistemul de trape de fum Phoenix nu are nevoie de foarte multa intretinere. Marimile variate si greutatea minima permit o instalare rapida pe toate tipurile de acoperisuri pana la cele aflate in unghi de 90º.

Ramele special prelucrate sunt construite din aluminiu rezistent la coroziune. Clapetele superioare pot fi fabricate fie din panouri PC de 16 mm sau din panouri de aluminiu suprapuse. Acestea sunt puse in functiune de cilindri pneumatici si se pot bloca in pozitia deschisa sau inchisa. Balamalele sunt livrate ca piese turnate dintr-un metal rigid.

trape de fum desen tehnic

Impermeabilitatea este realizata de etansarea prelucrata. Unitatile sunt pre asamblate si gata de instalare si testare. Inchiderea de la capete ofera stabilitate in conditii atmosferice cu vant atunci cand sistemul este deschis.